TARIEVEN


Er zijn 2 soorten behandelingen mogelijk.

Basis behandeling: € 35,-

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de backpad. De backpad zorgt voor een algehele masserende werking door het lichaam. Op de backpad zitten verschillende standen die specifiek kunnen worden toegepast.

Uitgebreide behandeling: € 45,-

Hierbij wordt gebruik gemaakt van twee handunits voor een groter bereik, waarbij extra probleemgebieden worden behandeld. Denk hierbij o.a. aan problemen in de hoeven, pezen, SI gewricht of hals.

Abonnementen

  • Startpakket: 3 behandelingen binnen 4 weken € 90,- (basis) / € 120,- (uitgebreid)
  • Onderhoudspakket: 8 behandelingen binnen 3 maanden € 245,- (basis) / € 315,- (uitgebreid)
  • 10-Rittenkaart: Hierbij krijgt u 2 behandelingen gratis. € 350,- (basis) voor 12 behandelingen / € 450,- (uitgebreid) voor 12 behandelingen binnen 6 maanden

 

Het is ook mogelijk om een "stal actie" te organiseren. Voor zo'n actiedag kunnen klanten zich van te voren inschrijven en ben ik de hele dag op stal aanwezig om behandelingen te geven. Afhankelijk van het aantal behandelingen geef ik een leuke korting. Neem contact met mij op voor meer informatie hierover!

 

Follow me! Op Facebook en Instagram plaats ik ook regelmatig andere leuke acties!

 

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon voor een Verjaardag / Moederdag / Valentijnsdag / Kerst of een andere feestdag? Dat kan! Een voucher ter waarde van € 35,- of € 45,- is bij mij te verkrijgen en zal ik leuk inpakken met een klein cadeautje erbij. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

 

De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf postcode 1911 én 1777 in Noord-Holland. Buiten dit gebied reken ik € 0,25 cent per kilometer. De reiskosten vervallen bij drie of meer paarden op een locatie binnen 50 km.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb